Intro bg 3

Tevreden klanten

Onze MES-oplossing draait bij een verscheidenheid aan klanten in de procesindustrie. Sommige klanten hebben enkele functionaliteiten geïmplementeerd, bijvoorbeeld Planning en Definitie of Dataverzameling en Track & Trace. Anderen hebben de volledige kracht van Visual Link Software ingezet om tot procesoptimalisatie te komen.

Of een fabriek gebruik maakt van enkele of alle modules; over één ding zijn de klanten het eens; de software engineers van Visual Link hebben verstand van zaken, kennen zowel het product, het productieproces alsook alles wat er omheen nodig is. Ze zijn in staat om met nagenoeg geen down time implementaties te doen en een soepele overgang te weeg te brengen.

Viv buisman2

Royal ViV Buisman

De stijgende vraag naar meer diversiteit heeft een behoorlijke impact op de bedrijfsvoering van Royal VIV Buisman. Met name de opslag en de planning vergen veel meer aandacht. Chris Memelink, manager Technical Department, vertelt over wat Visual Link Software zijn bedrijf heeft gebracht.

Kornelis 202

Kornelis Caps and Closures

Het Steenwijkse Kornelis Caps & Closures (KCC) is voortvarend aan de slag met hun ambitieuze plan om van hun fabriek een Smart factory te maken. Hellebrekers Industriële Automatisering ondersteunt Kornelis hierin door de MES-software te implementeren.

Koekjes Aviateur

Aviateur

Aviateur Banketbakkerijen wilde haar productieproces verder optimaliseren, onder meer door een betere afstemming tussen de productie- en inpakafdelingen en een beter inzicht in de processen. Daarvoor schakelde Aviateur de hulp in van Hellebrekers, de ontwikkelaars van Visual Link Software.

Afbeelding projectbeschrijving van Wijhe Verf

Koninklijke van Wijhe Verf

Bij Koninklijke van Wijhe Verf gingen dagelijks duizenden kilo’s grondstoffen door de fabriek. Het plaatsen van silo’s buiten zorgt er nu voor dat de operators sneller en efficiënter de grondstoffen kunnen toevoegen aan het productieproces. Hellebrekers IA is gevraagd om o.a. de aansturing en visualisatie te verzorgen.

Protifarm Productieproces

Protifarm

Protifarm produceert duurzame voedings- ingrediënten uit gekweekte insecten. Deze worden o.a. gebruikt in bakproducten en vleesvervangers. Werken met levende 'grondstoffen' vraagt een iets andere werkwijze, maar ook hier slaagde het team van Visual Link erin het productieproces te optimaliseren.

1 / 5